top of page

Onze familie

Welkom bij Koa's Ohana! Ik, Bibi Disco, ben deze kennel in 2021 gestart een jaar nadat ik Koa heb geadopteerd. Koa is de reden dat ik deze kennel ben gestart. Ik zat in een moeilijke periode als 22-jarige student toen ik in 2020 naar een pup ging zoeken om mijn leven meer vreugde te geven. Ik kwam de Mini Aussies (Miniature American Shepherds) tegen. Toen ik uiteindelijk bij een eerste fokker in Duitsland ging kijken werd ik opslag verliefd en hierdoor is uiteindelijk Koa bij mij komen wonen. Hij deed zoveel goeds voor me en mijn leven dat ik dit graag met andere mensen wil delen en ook wil geven. In 2021 ben ik dus Koa's Ohana begonnen en in 2022 is Koa's Ohana officieel goedgekeurd door de NHSB (FCI). Onze kennel heet Koa's Ohana omdat het is ontstaan door Koa. En alles pups zullen dus 'familie' zijn van Koa en zijn karakter. In September van 2022 is onze familie uitgebreid met ons eerste teefje Maui. Ze zal net als Koa al de gezondheidstesten ondergaan en we hopen dat ze onze eerste mama wordt bij Koa's Ohana. 

BAfotografie--2265.jpg
280105240_157798076713511_5404198365629549027_n.jpg

Wat doen wij?

Ik doe graag veel samen met de honden. De honden wonen bij mij in huis en we doen aan verschillende sporten. Ik train met Koa op dit moment in agility en trucjes. We lopen al af en toe debutanten wedstrijden samen. Ik heb met hem ook gehoorzaamheid gedaan en shows gelopen.

 

Met Maui doe ik op dit moment agility en trucjes. We hebben samen ook gehoorzaamheid en shows gelopen.

Verder gaan Koa en Maui vaak mee op vakantie. Koa is al mee geweest naar Kroatie, Duitsland, Denemarken, Hongarije, Frankrijk, Luxemburg, België en Gibraltar. Maui is al mee geweest naar Duitsland, Hongarije, Frankrijk, Luxemburg, België en Gibraltar.

Social Media

Ik heb samen met de honden meerdere social media pagina's. We hebben een instagram account waar we ons dagelijk leven laten zien. We hebben ook een facebookpagina waar we dingen over onze kennel delen. En we hebben een youtube kanaal waar we videos delen van onze ervaringen met wedstrijden, fokken en het dagelijks leven

Koa-MauiWeb3.jpeg
bottom of page